Gaziantep Baklavası - Kuru Baklava - 1 Kg.
- Ürün Kodu: : kurubaklava1
- Stok Durumu: : Stokta var
-
105,00TL
- Vergiler Hariç: 97,22TL
KURU BAKLAVA
Not: Kargo maliyetleri de eklendiğinden bayilerimizin perakende satış fiyatları ortalama 10-15 tl. farklılık arz edebilmektedir.
Hamido Baklava & Fıstık olarak iddia ediyoruz…
Gaziantep’e özel lezzetler arasında yer alan kuru baklava çeşitlerimizi denemeden kuru baklava yedik demeyin!
Antep’e özel tatların başında gelen kuru baklava hafif lezzetiyle sizin de favori tatlını olmaya aday. Hamido Baklava & Fıstık olarak kuru baklavalarımızı iki çeşit olarak üretmekteyiz. Çeşitlerimiz içerisince hem Antep fıstıklı hem de cevizli yer alıyor. Ustalarımız tarafından itina ile hazırlanan kuru baklavalarımızın üretiminde memleketimizin fıstık ve cevizleri kullanılıyor. En kaliteli fıstık ve cevizlerin kullanımı yanında diğer tüm malzemelerde en kaliteli markalar ve ürünler arasından özenle seçiliyor.
Kuru baklava ile normal baklavalarımız arasındaki fark ise, kuru baklavalarımızın içerisinde kaymak bulunmamasıdır. Kuru baklavanın son tüketim tarihi bu nedenle 30 gün gibi uzun bir süreye uzanmaktadır.
Kuru baklavalarımızı uygun şartlarda sakladığınız taktirde yazın en az 15 gün, kışın en az 20 gün muhafaza edebilirsiniz. Bunun yanında sizlere önerimiz, kışın aldığınız kuru baklavalarımızı tüketimden en az yarım saat öncesinde oda sıcaklığında bekletmeniz ya da kısa süreli ısıtma işlemi uygulamanızdır. Tüm baklava ve tatlı çeşitlerimizde olduğu gibi kuru baklavada da gerçek şeker kullanmaktayız.
1 kilogramlık baklava siparişlerinde ortalama dilim adeti 23 ile 26 adet arasında değişmektedir.
Kuru baklavamızın içerisinde gerçek şeker, içime uygun su, gerçek buğday unu, Antep fıstığı (tercihe göre ceviz), buğday nişastası, az miktarda tuz ve organik yumurta bulunuyor. Gerçek şekerin altını çizmek istiyoruz, çünkü gerçek şekerle hazırlanan şerbet sizlerin de bildiği gibi bir süre sonra şekerlenme yapar. Bu nedenle uzun süreli muhafaza durumunda baklavanızda şekerlenme olabilir. Tüm bunların yanı sıra her tatlı çeşidimizin içerisinde kattığımız gibi kuru baklava çeşitlerimize de bir miktar sevgimizi katıyoruz.
HAMİDO YEMİNİ:
Üretip sattığım her malın arkasında duracağıma,
Vicdanımla baş başa imalat yaparken,
VEBAL, SORUMLULUK, KUL HAKKI gözetmeye,
Sevdiklerime ve evlatlarıma yediremeyeceğim hiçbir ürünü,
Müşterilerime satmayacağıma... Hammaddenin özünü bozacak;
Hile Tahriş, Kanserojen koruyucu gibi,
Sağlığa aykırı hiçbir katkı maddesi kullanmayacağıma,
Namusum, Şerefim ve bütün mukaddesatım üzerine YEMİN EDERİM...
Hamido Gaziantep Yöresel Ürünleri
Sipariş bilgi hattı: 0 505 706 47 25
Gaziantep yöresine özgü kuru baklavamızı mutlaka tatmalısınız. Hamido Gaziantep Yöresel Ürünleri güvencesi ile 1. sınıf Gaziantep baklavası, Türkiye mutfakları ile buluşuyor. Memnuniyet garantiliyiz.
Hamido Baklavaları doğal şekerle yapılmaktadır. Doğal şekerle yapılan baklava bir iki gün kaldıktan sonra şekerlenir. Bir baklava uzunca süre beklemesine rağmen şekerlenmiyorsa ve yerken boğazınızı yakıp, midenizi rahatsız ediyorsa bir kez daha düşünmelisiniz.
Hamido Baklavaları sektörde 40 yıllık tecrübesi ile dürüstlük ve kul hakkı gözeterek, 1. Sınıf malzemeyle üretilmektedir.