SİPARİŞ AÇIKLAMASINDA BELİRTTİĞİNİZ OTOBÜSLE GÖNDERİM, PAKETLEME TERCİHİ GİBİ TÜM HUSUSLAR TİTİZLİKLE İŞLEME ALINMAKTADIR. AFİYET OLSUN.

Gaziantep Baklavası - Cevizli Baklava - 1 Kg.

Gaziantep Baklavası - Cevizli Baklava - 1 Kg.

  |   4 yorum   |   Yorum Yap

  • Ürün Kodu: : cevizlibaklava1
  • Stok Durumu: : Stokta var
  • 650,00TL

  • Vergiler Hariç: 650,00TL

CEVİZLİ BAKLAVA

 
Baklava çeşitlerinin vazgeçilemeyen lezzeti olan cevizli baklavamız Hamido Baklava & Fıstık farkıyla karşınızda…


TECRÜBEMİZİ KONUŞTURUYORUZ

Antep yöresine has lezzeti ve işçiliğiyle beğenilen tatlılar arasında bulunan Gaziantep usulü cevizli baklavamızı sizlere de ikram etmek istiyoruz. Yıllara varan tecrübe ve profesyonel baklava ustalarımızla sizleri bu benzersiz lezzette buluşturuyoruz.

CEVİZLİ BAKLAVA DEYİP GEÇMEYİN! BU LEZZET SİZİ DE CEZBEDEBİLİR!

Antep yöresine has lezzetlerin başında gelen özel Gaziantep cevizli baklavamızı yöremizin en kaliteli cevizleriyle tatlandırıyoruz. Bu özel baklavamızın hamurunu ise dedelerimizden kalan tariflerle hazırlıyor, işliyor, şekillendiriyor, pişiriyor ve şerbetle buluşturuyoruz. Antep’in şahane lezzeti cevizli baklavamıza sevgimizi ve meslek aşkımızı da katarak siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

CEVİZLİ BAKLAVA MALZEMELERİYLE “KALİTEYİM” DİYOR

Cevizli Gaziantep baklavamızın içerisinde özel miktarlarda gerçek toz şeker, içime uygun şartları barındıran su, katkısız buğday unu, sade yağımız, özel Antep cevizi, buğday nişastası, organik yumurta ve bir miktarda tuz bulunmaktadır.

YÜZDE YÜZ DOĞAL ÜRÜNLER KULLANIYORUZ

Tüm bu ürünler belli ölçülerde kullanılarak meşhur cevizli baklavamızın sofralarınıza gelmesini sağlamaktadır. Her tatlımızda olduğu gibi cevizli baklavalarımızda yüzde 100 gerçek şekerle şerbetlenmektedir. Bu nedenle tatlınızı dolaptan çıkardıktan sonra kısa süreli ısıtmanızı tavsiye ederiz.

BİR KİLO CEVİZLİ HAMİDO BAKLAVASI, 28 DİLİM LEZZET

Bir kiloluk Hamido cevizli baklavasında ortalama 26 ile 28 dilim arasında baklava bulunmaktadır. Özel günlere, bayramlara, düğün ve cemiyetlere yönelik siparişlerinizi, telefon aracılığıyla firmamıza iletebilirsiniz.

CEVİZLİ BAKLAVA SİPARİŞ ÜZERİNE HAZIRLANMAKTADIR

Gaziantep’in baklavası ne kadar ünlüdür bilirsiniz. Peki, Antep’te üretilen her tatlı Gaziantep’in yöresel lezzetteki cevizli baklavası mıdır? Maalesef ki kentimizde üretilen her cevizli baklava yöresel lezzete sahip değildir. Çünkü baklavacılık sonradan öğrenilen bir meslek değildir. Bu mesleği sonradan öğrenen baklava ustaları sıradan pastane baklavası dışında bir lezzet üretme kabiliyetine ne yazık ki sahip değillerdir. Hamido Baklava & Fıstık bu noktada mesleği babasından ve dedelerinden öğrenmiş baklava ustalarıyla, baklavalarını üretmektedir. Firmamız bünyesinde hem ortağımız hem de baklava ustamızda baklavacılık mesleğini çekirdekten öğrenmiş, Antep’in en iyi ustası olarak anılmaktadır.

EVE TESLİM SERVİSİYLE

Gaziantepliler cevizli baklavayı çok tercih etmemekle birlikte, zaman zaman tüketebilmektedir. Bu nedenle Hamido Baklavada cevizli baklava sipariş üzerine hazırlanmakta ve evinize kadar teslim edilmektedir.

AFİYET OLSUN!

Gerçek cevizli baklava (Antep Usulü) Hamido Baklava & Fıstık’ta üretilir, siz değerli müşterilerimiz tarafından da afiyetle yenir!



HAMİDO YEMİNİ:
 

Üretip sattığım her malın arkasında duracağıma,
Vicdanımla baş başa imalat yaparken,
VEBAL, SORUMLULUK, KUL HAKKI gözetmeye,
Sevdiklerime ve evlatlarıma yediremeyeceğim hiçbir ürünü,
Müşterilerime satmayacağıma... Hammaddenin özünü bozacak;
Hile Tağsiş, Kanserojen koruyucu gibi,
Sağlığa aykırı hiçbir katkı maddesi kullanmayacağıma,
Namusum, Şerefim ve bütün mukaddesatım üzerine YEMİN EDERİM...

 

Hamido Gaziantep Yöresel Ürünleri


Sipariş bilgi hattı:
 0 505 706 47 25



GAZİANTEP CEVİZLİ BAKLAVAYI, HAMİDO KALİTESİYLE TEST ETMELİSİNİZ...
 

Kullandığımız 1. sınıf ceviz ve sade yağın baklavaya verdiği lezzete inanamayacaksınız. Cevizli baklavamızı mutlaka tatmalısınız. Hamido Gaziantep Yöresel Ürünleri güvencesi ile 1. sınıf Gaziantep baklavası, Türkiye mutfakları ile buluşuyor.

 
ÜRÜNLERİMİZDE DOĞAL ŞEKER KULLANIYORUZ
 
Hamido Baklavaları doğal şekerle yapılmaktadır. Doğal şekerle yapılan baklava bir iki gün kaldıktan sonra şekerlenir. Bir baklava uzunca süre beklemesine rağmen şekerlenmiyorsa ve yerken boğazınızı yakıp, midenizi rahatsız ediyorsa bir kez daha düşünmelisiniz.
Hamido Baklavaları sektörde yılların tecrübesi ile dürüstlük ve kul hakkı gözeterek, 1. Sınıf malzemeyle üretilmektedir.


 
 

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Etiketler: cevizli baklava, cevizli antep baklavası, gaziantep cevizli baklavası